limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Gençlik kampları başlıyor
YAŞAM // 1 Haziran 2023 Perşembe 09:51 // Güncelleme: 1 Haziran 2023 Perşembe 09:51
Gençlere yönelik hizmetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerini başarıyla sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, yeni yaşam deneyimleri kazanmaları, kişisel birikimlerini zenginleştirerek yeteneklerini keşfetmeleri için ‘Gençlik ve Kültür Kampları’na devam ediyor.  “İdeallerin Ülken Kadar Büyükse Büyükşehir Seni Bekliyor” mottosuyla yapılacak kampların müracaatları ise başladı.
Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin gerçekleştirileceği gençlik ve kültür kampları, İlkadım İlçesi Mahmur Dağı Gençlik ve Kültür Kamp Alanı’nda yapılacak. Hafta içi Salı ve Perşembe günleri günübirlik, hafta sonları ise çadırlarda 1 gece konaklamalı kamplar, 8 hafta sürecek. 16 günübirlik, 8 de konaklamalı olacak kamplarda Samsun Büyükşehir Belediyesi, sivil toplum kuruluşları, okullar ve gençlik merkezleri işbirliğiyle çok sayıda etkinlik gerçekleştirecek.
Velilerinden muvafakat aldıktan sonra başvurularını online üzerinden yaparak kamplara katılacak gençler, etkinlik alanına tahsis edilecek otobüslerle ulaştırılacak. Bunun için 8 kamp lideri, 5 gençlik lideri, 2 idari ve 1 yardımcı personel görevlendiren büyükşehir belediyesi, toplam 2 bin 400 öğrenciye tişört, şapka ve yapboz hediye edecek.
Mahmur Dağı Gençlik ve Kültür Kamp Alanı’na gelecek öğrenciler, sabah kahvaltısının ardından 7 kilometrelik doğa yürüyüşüne çıkacak. Parkuru tamamlayan gençler, harita yardımıyla zamana karşı yön bulmayı içeren kazık ve alan oryantiringine katılacak. Ardından koca ayak, sopa çevirme, balık tutma, dart, geleneksel okçuluk, top taşıma oyunları oynayacak. Her kamp için bir tema belirlenerek yapılacak aktivitelerde öğrenciler, şehir hayatından ve teknolojiden uzak bir gün geçirerek, doyasıya eğlenip stres atacak. Son olarak kamp ateşinin de yakılacağı etkinlikte unutamayacakları anlar yaşayacak öğrenciler, tematik sunum ve çevre temizliğinden sonra evlerine dönecek.
Gençlik kampları başlıyor