limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Transfer umudu bitmedi
SPOR // 3 Temmuz 2024 Çarşamba 15:34 // Güncelleme: 6 Temmuz 2024 Cumartesi 15:39
Transfer umudu bitmedi
BAŞKANIMIZ BİZZAT İLGİLENİYOR

 

Kırmızı-Beyazlıların Futbol Direktörü Fuat Çapa, FIFA tarafından verilen 2 dönemlik transfer yasağının ertelenmesi veya kaldırılması yönündeki çalışmaları Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın bizzat yürüttüğünü söyledi. Başkan Yıldırım’ın konuyla ilgili gereken çabayı ve gayreti verdiğini ifade eden Çapa, “Halen daha prosedürün devam ettiğini söyleyebiliriz. İlerleyen günlerin ne göstereceğini bilmiyoruz. Ama sizin de bildiğiniz gibi transferimiz bugün itibariyle kapalı” dedi.

 

İMKAN OLURSA DEĞERLENDİRİRİZ

 

Şu an için yeni bir oyuncu alma şanslarının bulunmadığını vurgulayan Fuat Çapa, “Ama bu demek değil ki ilerideki günlerde alamayız. Başkanımız bunun mücadelesini halen daha vermekte, avukatlarla görüşerek, direkt yetkililerle görüşerek sürdürüyor. Eğer öyle bir olanak olacak olursa tabii ki bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” diye konuştu.

 

BAŞARI BİRLİKTELİKLE GELMİŞTİ

 

Samsunspor’un her zaman Süper Lig’de yer alması gereken bir takım olduğunu ifade eden Fuat Çapa, “Camia olarak buna hazır olduğumuzu geçen sezon çok net şekilde gösterdik. Tabi önemli olan bunu sahaya da aynı şekilde yansıtabilmek. Geçtiğimiz sezonki birlik beraberlik, başarının en büyük anahtarıydı. Ümit ediyorum ki bu sezon aynı birlikteliği ve beraberliği sağlarız. İnşallah hep birlikte geçtiğimiz sezondan daha keyif verici ve daha az stressiz bir sezon yaşarız" dedi.

 

2. KAMPTA SAYI 28’E DÜŞECEK

 

Geçen sezon kiraya verdikleri oyuncuların döndüğünü de dile getiren Çapa, "Ayrıca U19 takımında da gelişimini belirli bir seviyeye getirmiş olan oyuncularımız vardı. Onları en azından görmek adına yeni sezon bizim için güzel bir fırsat oldu. Şu an 50'ye yakın oyuncu ile antrenman yapıyoruz ama ilk etap kampına giderken sayıyı 32'ye düşüreceğiz. 2. etap kamp çalışmasında da bu sayı 28 olacak" diye konuştu.