limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Motivasyonu Korumak Zor
SPOR // 29 Ağustos 2024 Perşembe 10:01 // Güncelleme: 29 Ağustos 2024 Perşembe 10:01
Motivasyonu Korumak Zor
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, 1 Eylül Pazar günü Atakaş Hatayspor ile oynayacakları maç öncesi takımın durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

SEZON BAŞINDAN BERİ 2 MAÇ OYNANDI

 

Reis, sezon başından beri sadece 2 maç oynadıklarını ve Hatayspor maçı sonrası yeniden milli maç arasına girecek olmalarının takımı motive etmeyi zorlaştırdığını ifade etti. Bu süreçte hazırlık maçlarında süre alamayan oyunculara şans verdiklerini belirten Reis, maç eksiklerini gidermeye çalıştıklarını söyledi.

 

"MOTİVASYONU KORUMAK ZOR"

 

RAMS Başakşehir maçının ertelenmesiyle ilgili de konuşan Reis, milli maç araları ve az sayıda oynanan maçların takımın ritmini bulmasını zorlaştırdığını vurguladı. Ancak bu durumu kabul edip, Hatayspor maçından en iyi sonucu almayı hedeflediklerini belirtti.