limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Kaptan Samsun'da Mutlu
SPOR // 6 Temmuz 2024 Cumartesi 00:00 // Güncelleme: 23 Ağustos 2024 Cuma 04:12
Kaptan Samsun'da Mutlu

Samsunspor kaptanı Zeki Yavru, kulübüyle sözleşme yenileme kararının ardından açıklamalarda bulundu. Zeki, "Devam ettiğim için çok mutluyum. İnşallah bu camia için elimden geleni sonuna kadar vereceğim" dedi.

"ÇOK SICAKKANLI, GÜZEL BİR ORTAM VAR"

 

Zeki Yavru, "Başkanımız, icra kurulumuz, sportif direktörümüz, hocalarımız ve çalışan personel arkadaşlarımız hepsi de benim adıma gerçekten çok sıcakkanlı, çok güzel bir ortam var. İki senedir burada olmaktan dolayı çok mutluydum zaten. Başta Başkanımız Yüksel Yıldırım olmak üzere herkes benimle devam etmek istedi. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

"BEN KULÜBE KULÜP DE BANA BİR ŞEYLER KATTI"

 

Kaptan, kulübe olan bağlılığını ve kulübün de kendisine kattığı değerleri ifade ederek, "Ben kulübe, kulüp de bana bir şeyler kattı. Devam ettiğim için de çok mutluyum. İnşallah bu camia için elimden geleni sonuna kadar vereceğim. Hem saha içinde, hem de saha dışında mücadelemi sürdüreceğim," dedi. Zeki Yavru, Samsunspor için ailesinden fedakarlık ederek tüm zamanını kulübe harcadığını ve tecrübelerini genç oyunculara aktarmak için çaba gösterdiğini belirtti. ilbet

 

"BURADA ÇOK MUTLUYUM"

 

Yaklaşık 15 yıldır üst düzey futbol oynayan Yavru, kariyerinde edindiği tüm tecrübeleri Samsunspor'a aktarmaya çalıştığını ve kulübe sağlayabileceği tüm artılar için mücadele ettiğini söyledi. "Burada çok mutluyum ve inşallah hep birlikte mutlu bir sezon geçiririz. Bunun için elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu ailenin bir parçası olmak beni onurlandırıyor, gururlandırıyor" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.