limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
İlk etap kamp sona erdi
SPOR // 5 Temmuz 2024 Cuma 15:49 // Güncelleme: 6 Temmuz 2024 Cumartesi 15:50
İlk etap kamp sona erdi
Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig 2024-2025 futbol sezonu hazırlıklarının Samsun etabını Batı Park Mustafa Kemal Erkanat Altyapı Tesisleri’nde bugün yaptıkları antrenmanla noktaladı. Altyapıdan çok sayıda oyuncunun katılımı ile geniş bir kadroyla gerçekleşen çalışmaların ardından Kırmızı-Beyazlılar yarını izinli geçirecek.

Alman teknik direktör Thomas Reis’in belirleyeceği futbolcular, yarın Kayseri’ye gidecek ve takımla buradaki kamp çalışmalarına başlayacak. İlk etapta yaklaşık 50 oyuncudan oluşan kadronun 32’ye düşürülmesi planlanıyor. Takımın ikinci etap kampında ise bu sayının 28 olacağı belirtildi. Kamplara katılacak oyuncuların teknik direktör Thomas Reis tarafından belirlenecek.

Bu arada Yılport Samsunsporlu çok sayıda isme kulüplerden satın alma ya da kiralama yönünde teklifler olduğu öğrenildi. Alman çalıştırıcı Thomas Reis’in raporu doğrultusunda bu isimlerle alakalı kararların verileceği ifade edildi. Kampa götürülmeyen futbolcuların ise bir kısmının Samsun’da çalışmaya devam edeceği, bazıları için de tekliflerin değerlendirileceği dile getirildi.

 

Bu arada Kırmızı-Beyazlılar, Kayseri’de gerçekleşecek kamp çalışmalarında hazırlık maçı da oynayacak. Yılport Samsunspor’un rakibi ise kamp yapılan şehrin takımı Kayserispor olacak. Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Burak Yılmaz, karşılaşmanın Temmuz’da oynanacağını söyledi. Oynanacak hazırlık maçının saati ise henüz belirsizliğini koruyor.