limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Eski Dsp’li Ak Parti’ye Oy İsteyerek Türkiye’yi Geziyor
GÜNCEL // 31 Mayıs 2015 Pazar 00:00 // Güncelleme: 31 Mayıs 2015 Pazar 00:00

Türkiye’nin 4 bir yanını gezerek AK Parti Seçim çalışmalarına destek veren eski DSP’li Erol Özavcı, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin bir dönüm noktası olduğunu düşünerek AK Parti’ye destek için Türkiye’yi gezdiğini söyledi.

Eski Dsp’li Ak Parti’ye Oy İsteyerek Türkiye’yi Geziyor
AK Parti’nin seçim çalışmalarına destek vermen Eski DSP’li Erol Özavcı, İzmir’den sonra son durağı Tekirdağ oldu. 2010 yılında Demokratik Sol Parti’den genel başkan adayı olan ama seçimleri kazanamayan Erol Özavcı, AK Parti’ye geçerek 2014 yerel seçimlerinde Kocaeli’nin Dilovası ilçesi belediye başkan adayı oldu. Yerel seçimlerini kaybeden ancak AK Parti’den vazgeçmeyen Özavcı, 7 Haziran seçimleri için il il gezerek seçmenden AK Parti’ye oy istedi. Tekirdağ’ın 59 ‘uncu il olduğunu ifade eden Özavcı, “7 Haziran seçimleri Türkiye’nin bir dönüm noktası olduğunu kabul ederek AK Partimize, Başbakana ve Cumhurbaşkanımıza destek olmak amacıyla Türkiye turuna çıkmış bulunmaktayım. Tekirdağ 59’uncu ilimiz oluyor. AK Parti’den önce Türkiye’nin kaderini hepimiz iyi biliyoruz. Siyasi kavgalar hayat bağlılığı işsizlik ekonomi Türkiye’nin kaderi bu olmamalıydı. AK Parti’nin gelmesiyle Türkiye’de ve dünyada büyük bir rol oynadı. Ekonomiden sağlığa eğitimden ulaşıma büyük çağ atladı. Bugün Türkiye’de AK Parti’miz sağlıktan eğitime ulaşıma büyük bir destek aldı. AK Parti’den önce Türkiye çok kötü bir durumdaydı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanımız Sayın Davutoğlu’nun gelmesiyle Türkiye’yi iyi yerlere getirdi” diye konuştu.

“AK PARTİ SAYESİNDE KÜRTÇE KONUŞABİLİYORUZ”

Aslen Vanlı olduğunu ifade eden eski DSP’li Özavcı, “Ben 2010 yılından sonra AK Parti’ye geçtim Kocaeli dil ovası ilçesi Belediye Başkan Aday Adayı oldum AK Parti’den nasip olmadı. Bu süreçte milletvekili aday adayı oldum. Sıralamaya da giremedim. Kendimi tek düşünmediğim için vatanımı ve milletimi bayrağımı sevdiğim için AK Parti’mize destek veriyorum. Aslen Vanlıyım doğuluyum Kürt’üm ve daha önce de üstünü çizerek söylüyorum. Kürtçe konuşulmazdı. Fakat bugün AK Parti sayesinde Kürtçe’yi rahat rahat konuşabiliyoruz. İzmir’den hareket ettim. İstanbul üzerinden geliyorum. Tekirdağ’dan sonra Çanakkale’ye gideceğim. Amacımda Türkiye’nin rahatı içindir rahat bir yere varabilmek içindir. Birinci sıraya girmesi içinde AK Parti’nin de cumhurbaşkanımızın da başbakanımızın da yapacağına inandığım için destek veriyorum” ifadesini kaydetti.

Özavcı, Tekirdağ’dan sonra özel aracıyla birlikte Çanakkale’ye hareket etti.
Eski Dsp’li Ak Parti’ye Oy İsteyerek Türkiye’yi Geziyor
Eski Dsp’li Ak Parti’ye Oy İsteyerek Türkiye’yi Geziyor