limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:
GÜNCEL // 31 Mayıs 2015 Pazar 00:00 // Güncelleme: 31 Mayıs 2015 Pazar 00:00

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumartesi günü geldiği Muğla’da seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Gençlik Kolları’nın sandık kurulu toplantısında gençlere hitap etti. Bakan Çavuşoğlu, gençlerden sandıklara sahip çıkmalarını ve bir oyun hem ülkenin, hem de milletin kaderini değiştireceğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:
Muğla’da seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti Gençlik Kolları’nın sandık kurulu toplantısında gençlere hitap eden Bakan Çavuşoğlu, "İstanbul’un Fethi’nin 652. yıldönümünde gençleri gördük İstanbul’da. AK gençleri Antalya’da görüyorum. İki gün önce İzmir’deydim, İzmir’in her yerinde birlikte yürüdük. Türkiye’nin her yeri bizim. Türkiye’nin hiçbir yeri başka partinin kalesi değil, hiç kimsenin de kalesi değil. Türkiye’nin her yeri bizim. Muğla da bizimdir, Aydın da bizimdir. İzmir de bizimdir. Sizler aylardır gece gündüz çalışıyorsunuz. Gençlerimizi, kadınlarımızı hep görüyoruz. Aslında aralıksız çalışıyorsunuz. Geçen sene 30 Mart seçimleri, ardından Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Şimdi de Türkiye için önemli bir parlamento seçimleri. Ve hep siz arazidesiniz. Şimdi yavaş yavaş sona geldik. Bir hafta kaldı. İnşallah neticesini alacağız. Sizler burada o kadar çalıştınız ve çaba sarf ettiniz. Milletimiz bize güveniyor ve inşallah milletimiz bize desteğini sandıkta gösterecek. Siz bugün burada, Türkiye’nin her yerinde AK Gençlik işte milletimizin o oyuna nasıl sahip çıkabiliriz, sandığa nasıl sahip çıkabiliriz, çünkü milletimiz bize her konuda güveniyor. Hizmet konusunda da güveniyor, Türkiye’nin geleceği konusunda da güveniyor. Oya sahip çıkacağımızdan hiç şüphesi yok. Tüm seçimlerde bunu yaptık. İyi yaptığımız yerlerde de hiç kaybetmedik, kazandık. Çünkü bir oy bir oydur. Bir oy ile bir seçim kazanılıyor, bir oy ile bir seçim kaybediliyor. Bir oy ile bir şehrin kaderi değişiyor, bir oy ile bir ülkenin, bir milletin kaderi değişebiliyor. Onun için bir oya sahip çıkacağız" dedi.

"GEÇMİŞİMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ"

"Biz geçmişimiz ile gurur duyuyoruz" diyen Çavuşoğlu, şöyle devam etti: "Biz atalarımızdan hiç utanmadık. Bastırdılar zamanında bu duyguları. Tarih kitaplarında Osmanlıyı kötü anlatmaya çalıştılar. Ama biz atalarımız ile gurur duyuyoruz. Onlardan aldığımız mirası daha ileriye götürmeye çalışıyoruz. Onlardan teslim aldığımız bayrağı hep dalgalandırmaya çalışıyoruz. Dünyanın her yerinde ay-yıldızlı şanlı Türk bayrağını dalgalandırmak için çalışıyoruz."

"İNSANİ ZİRVE’Yİ TÜRKİYE’DE YAPACAĞIZ"

’İnsani Zirve’yi önümüzdeki yıl Türkiye’de yapacaklarını belirten Çavuşoğlu, "Bunun bir tesadüf olmadığını anlatıyoruz. Çünkü dünyada insani yardım yapma konusunda üçüncü ülke olduk. Amerika ve İngiltere’den sonra yılda 1,7 milyar insani yardım ile üçüncüyüz. Kişi başına düşen milli gelir açısından dünyada insani yardım yapma konusunda Türkiye birinci ülke" diye konuştu.

“DİK DURAN LİDERLERİMİZ OLMASAYDI, TÜRKİYE’Yİ SURİYE YAPACAKLARDI”

Bakan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün Avrupa’da sandıklar kapanıyor. Yurt dışındaki vatandaşlarımız sandıklara nasıl koşmuş, nasıl sıralarda bekliyorlar. Çünkü onlar 40 yıldır Türkiye’yi bekliyordu. Çünkü onlar gurbette yalnızdı, kimsesizdi, övünebilecekleri bir ülkesi yoktu, ülkesi ile bağını hiç koparmadı. Ama zayıf bir ülkenin vatandaşı idi. Pasaportu ortaya koyarken havaalanlarında eziliyordu, sınırlarda eziliyordu. Ama şimdi onların başı ve göğsü dik. Gururla söylüyorlar artık ben Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıyım diye. Bugün güçlü olmasaydık, bugün istikrarlı olmasaydık, bugün Türkiye’nin dik duran lideri olmasaydı, Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı, Ahmet Davutoğlu olmasaydı, Türkiye’yi Suriye, Irak, Yemen, Libya gibi yapmak istiyorlardı."

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN”

"Sandık dediğimiz zaman havaya çıkıyorlar. Çünkü sandıkta kazanamayacaklarını biliyorlar" diyen Çavuşoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Şu andaki kirli ittifakları görüyorsunuz. Hissediyorsunuz, yaşıyoruz. Onun için sandıklara sahip çıkacağız. Seçim günü çok önemli. Seçim öncesi de çok önemli. Sandık kurulu arkadaşlarımız hepsi kaç aydır çalışıyorlar. Ama sandık bizim için çok önemli. Sandığın kuruluşu, açılışı, oy verme süresi, sandığın kapanması, oyların sayılması, tasnif edilmesi çok önemli. Burada da bitmiyor, tasnif edilecek, torbalara konulacak, kullanılmayan pusulalar iptal edilecek, zarflar iptal edilecek, geçerli oy, geçersiz oy hepsi tutanaklar tutulduktan sonra ilçe seçim kurulları var. Orası da çok önemli. Orada da yalnız bırakmayacağız. Sizlerden ricamız ne olur o gün sandıkları boş bırakmayın. Bugüne kadarki emekleriniz boşa gitmesin. Yine kazanan biz olacağız, kazanan AK Parti olacak. Kazanan yeni Türkiye olacak."
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: