limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Canik'te 'Okula Merhaba' Hediyesi
GÜNCEL // 1 Eylül 2024 Pazar 18:03 // Güncelleme: 1 Eylül 2024 Pazar 18:03
Canik'te 'Okula Merhaba' Hediyesi
2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak. Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1'inci sınıfa başlayacak öğrenciler için 2-6 Eylül tarihleri arasında okullarında uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.

 

Canik Belediyesi ise her yıl olduğu gibi eğitime yönelik projeleri kapsamında ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye seti hediye ediyor

Canik'te ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere hiçbir ayrım olmadan çanta ve içerisinde öğrencilerin yıl boyunca ihtiyaç duyacağı tüm kırtasiye ürünlerinin yer aldığı kırtasiye ürünleri ve yardımcı eğitim materyallerini hediye edeceklerini belirten Canik Belediye Başkan İbrahim Sandıkçı, okulun ilk günü öğrencilerimize sıralarında teslim edeceklerini kaydetti.

Proje kapsamında ailelerin çocukları için okula hazırlık döneminde yaptıkları eğitim harcamalarının bir kısmının Canik Belediyesi tarafından karşılandığını sözlerine ekleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, eğitime yönelik projelerle aile ekonomisine katkı sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Diğer yandan Canik'te üniversiteyi ilk defa kazanan tüm öğrencilere burs desteği vereceklerini müjdeleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Başvuru için öğrenci belgesi ve T.C Kimlik Kartı fotokopisi yeterli olacak. Öğrencilerimiz Canik Belediyesi Kadın-Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne başvurabilir" diye söyledi.