limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Ayten Usta, 2015’in ’başarılı İşkadını’
GÜNCEL // 12 Haziran 2015 Cuma 00:00 // Güncelleme: 12 Haziran 2015 Cuma 00:00

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD), işkadını ve kadın siyasetçilere ’2015 Başarılı Kadınlar’ ödüllerini verdi. Ödüle değer görülen başarılı kadınlarımızdan biri de Ayten Usta restoranlarının kurucusu Ayten Çetin oldu.

ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, dernek olarak hedeflerinin temsildeki kadın oranının artmasını sağlamak olduğunu belirterek, "Toplumun yüzde 50’sini kadınlarımız oluşturuyor. Ama iş dünyasına veya siyasete girdiğinizde yüzde 50 rakamı ne yazık ki görülmüyor. Eskişehir’de şu anda 14 kadın belediye meclis üyemiz var, 16 da kadın mahalle muhtarımız var. Bu, Türkiye ortalamasının üstünde, ama yetmez. Bunu daha da ilerleterek, daha da kadın temsiliyet oranını artırarak Eskişehir’in Türkiye’ye örnek olacak bir kent haline gelmesini temenni ediyoruz."

Yapılan konuşmaların ardından ’2015 Başarılı Kadınlar’a ödülleri verildi. Öğretmenlikten emekli olduktan sonra mutfaktaki ustalığını restoran işletmeciliğine taşıyan Ayten Çetin, başarının takdir edilmesinin kendisine heyecan verdiğini ve motivasyonunu artırdığını söyleyerek teşekkür etti.

Ödül törenine katılan konuklar, Ayten Usta’nın başarısını şu sözlerle değerlendirdiler:

"Yeme içme mekanları söz konusu olunca, İstanbul, Ankara ve İzmir dışında kalan şehirlerimizdeki "yeni mekanlar", genellikle ihmal edilir. Görmezden gelinir. Fakat "yerelde" bazen öyle mucizeler olur ki, şaşar kalırsınız. "Biz bunu nasıl görememişiz" dersiniz. Ayten Usta Gurme, işte öyle bir mekan."