limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
CHP'den Müfredat Tepkisi
EĞİTİM // 5 Temmuz 2024 Cuma 16:09 // Güncelleme: 5 Temmuz 2024 Cuma 16:09
CHP'den Müfredat Tepkisi

CHP Samsun İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar ve partililer, Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırladığı yeni eğitim müfredatına tepki eylemi yaptı. Telatar, "En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır! "dedi.

CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, yönetim kurulu üyeleri ve partililer, İstiklal Caddesi Süleymaniye Geçidi'nde yaptıkları eylemle, Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırladığı yeni eğitim müfredatına tepki gösterdi. Telatar, "Maalesef, iktidar partisinin eğitim müfredatını gericileştirme çabaları, laik eğitim sistemimizi tehdit etmektedir "dedi.

 

'LAİK EĞİTİM SİSTEMİNİ SAVUNMAYA DEVAM EDELİM'

 

CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, "Bu gerici politikalar, gençlerimizin özgür düşünme ve sorgulama yetilerini zayıflatmakta, onları dogmatik düşünce kalıplarına hapsetmektedir. Bu durum, geleceğimiz için büyük bir tehlike arz etmektedir. Laik ve bilimsel eğitimi öncelikli hale getirmek, çocuklarımızın özgür, yaratıcı ve güçlü bireyler olarak yetişmesini sağlamak için hep birlikte çalışmalıyız. Eğitim politikalarımızı bu prensipler doğrultusunda şekillendirmeliyiz.

 

Bu, yalnız gençlerin bireysel gelişimi için değil, aynı zamanda demokratik bir toplumun inşası için de hayati öneme sahiptir. İktidar partisinin gerici eğitim politikalarına karşı durmalı, laik ve bilimsel eğitimi savunmalıyız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi: En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır!"dedi.