limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Bonzai ticaretine toplam 16 yıl hapis
ASAYİŞ // 3 Mayıs 2017 Çarşamba 00:14 // Güncelleme: 3 Mayıs 2017 Çarşamba 00:14

Samsun’da uyuşturucu ticareti suçundan tutuklu bulunan 2 kişi ayrı ayrı 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bonzai ticaretine toplam 16 yıl hapis
Samsun’un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi’nde geçen yıl Ağustos ayında meydana gelen olayda, C.K. bir kişiye bonzai satarken Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanmıştı. C.K. ve uyuşturucu maddeyi satın aldığını iddia ettiği V.K.(18) yakalanarak gözaltına alınmış, V.K.’nin evinde yapılan aramada iç çamaşırı içine gizlenmiş 62 paket bonzai ele geçmişti.

Olayla daha önce tutuklanan C.K. ve V.K. hakkında Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında Tokat T Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan V.K. duruşmaya SEGBİS sistemi ile görüntülü olarak katıldı. Samsun Kapalı Cezaevinde bulunan C.K. ise duruşmada hazır bulundu. V.K. tahliyesini talep ederken, C.K. ise suçsuz olduğunu ileri sürdü.

Mahkeme heyeti C.K.’yi 8 yıl 3 ay, V.K.’yi ise 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıp tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.