Samsunlu Gazetecilerden Teröre Tepki

GÜNCEL

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Gökseli ziyaret etti. Ziyarette, son günlerde artış gösteren terör olayları lanetlendi.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti, son günlerde artış gösteren terör olaylarında birlik mesajı vermek amacıyla AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, “Son günlerde meydana gelen terör olayları, devletini, milletini, vatanını ve bayrağını seven her Türk vatandaşının canından can kopartmıştır. Buradan devlet düşmanlarına ve vatan hainlerine sesleniyoruz; herkes bulunduğu yeri ve durmuş olduğu noktayı yeniden gözden geçirsin. Terör örgütü ile içli dışlı olmuş, vatan hainlerinin, yasal ya da yasa dışı yapılanmaların gerçek hedefinin ne olduğunun farkına varmak zamanı gelmiş de geçmektedir. Türk milletinin sabrı taşmıştır. Artık bu oyuna son vermek, 1 Kasım seçimleri yaklaşırken artarak devam edeceğini düşündüğümüz terör olaylarının son bulması için laftan anlamayacak olmalarına rağmen vatan ve millet düşmanlarına sesleniyoruz, ‘Sabrımız taşmıştır, bu oyuna artık son verin" dedi.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinden dolayı teşekkür eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, “Yaklaşık son 2 ayda terör olaylarında yitirdiğimiz canlar, bizleri üzmektedir. Sivil toplum kuruluşları, terörün karşısında birlik ve beraberlik içerisinde olmalıdır. Terör konusunda birlik olmak, sansasyona yer vermemek; terörün kökünü kazımak için mücadele veren devletimizin işini kolaylaştıracaktır. Biz terörü her açıklamamızda olduğu gibi yine şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Terör konusunda sonuna kadar birlik içerisinde olmalıdır. Ülkemizin huzura ermesi için bu birliktelik ve mücadele şarttır” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’e Türk bayrağı hediye etti.