Gelinlikle Oy Kullandı

GÜNCEL

Antalyanın Demre ilçesinde, düğünleri seçim gününe denk gelen Ali ve Vildan Kocakaya çifti, gelin alma törenin ardından gelin arabasıyla birlikte oy kullanacakları okula geldi.

Gelin alma törenini yapan genç çift iki heyecanı birlikte yaşadı. Eşi Vildan Kocakaya’yı gelin alma töreniyle evinden alan Ali Kocakaya, eşini evinden alır almaz oy kullanmak için sandık başına götürdü. Karabucak İlkokulu’na gelin arabalarıyla gelen Ali ve Vildan Kocakaya çifti, oy kullanan vatandaşların ilgi odağı oldu. Okulun ikinci katındaki sınıfa, gelinliği ve damatlığı ile çıkan genç çiftten gelin Vildan Kocakaya oyunu eşi Ali Kocakaya ile birlikte kullandı.

Gelin Vildan Kocakaya, yuva kurduğu bu güzel günde çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Hayatımın en güzel ilkini bugün yaşıyorum. Aynı zamanda ilk defa genel seçimde oy kullanıyorum. Hem evlendiğim için hem de ilk defa oy kullandığım için çok heyecanlıyım. Gelinliğimle oy kullandım, çok mutluyum" dedi.

Damat Ali Kocakaya da, vatandaşlık görevi için bahanenin olmaması gerektiğini vurgulayarak, "Bugün benim için en güzel gün. Ama bir yandan da oy kullanmak vatandaşlık görevidir. Bende eşimle birlikte bu görevi bir an önce yerine getirmek için sabırsızdık. Oyumuzu kullandık, evimize gidiyoruz" diye konuştu.

Çiçeği burnunda Kocakaya çifti, oy kullandıktan sonra yuvalarına hareket etmek üzere okuldan ayrıldı.